¨
Hradisko u Bosonoh
20. ledna 2023
Ochrana před Satanem.
Mnoho zbožných křesťanů jde cestou kříže, a proto má se Satanem osobní zkušenost. Dnes ve snu se na mne obrátila o pomoc Satanem zkoušená duše. Tak ve spánku vznikla myšlenka napsat tento článek. Především chci říct, že vše je Bůh a Satan v podstatě neexistuje. Je to snaha o vysvětlení zla ve světě. Rovněž žádná černá magie v podstatě neexistuje a je neúčinná. Nemusíte se jí bát. Je to s podivem kolik křesťanů udržuje Satan i v dnešní době ve strachu. Zde se mnou křesťanští teologové a biblisté zajisté nebudou souhlasit, vždyť podle Bible Satan je padlý anděl, který způsobuje zkázu duší ve světě. Ale mi, neduální jogíni se na tuto věc díváme jinak. Nezahráváme si však se Satanem, který má i v České republice své černě oděné stoupence. Jak tedy postupovat, pokud na sobě pozorujete některé typické projevy Zlého:

- ztráta, či odsávání energie (vampirismus)
- uhranutí, magický útok
- pronásledování zlými duchy
- atd.

Dlužno říct, že jste osoba senzitivní a neměli byste s těmito problémy zůstat sami. Psychiatři se svými léky nejsou v tomto případě správným řešením.

- Opatřete si růženec a začněte opakovat modlitby. To nižší astrál nesnáší.
- Opatřte si silný ochranný amulet ze stříbra. Tradiční křesťanský křížek však příliš nedoporučuji, neboť to zavání sebekřižováním, nemocemi a zbytečně prožitým utrpením. Sundejte raději již Ježíše z tohoto kříže! Dobrý křesťan je radostný křesťan. To platí i pro nás hinduisty, neboť naší duchovní podstatou je blaženost. Kříž svatého Františka z Assisi ve tvaru Tau je mnohem lepší, neboť je symbolem nikoli ukřižování, ale již zmíněné radosti. Výborně se proti satanismu osvědčil i stříbrný medailonek se svatým archandělem Michaelem dovezený z Assisi, kde je v prodeji v klenotnictví na horním náměstí.
- Musíte se uchýlit pod ochranu světců, může to být například svatý František z Assisi nebo Páter Pio. Pátera Pia se Satan bojí.
- Pokud konzumujete marihuanu, alkohol či jiné psychotropní látky, ihned s tím přestaňte!
- Vyhledávejte duchovní společnost lidí na duchovní Cestě. Tím se dostanete do pozitivních vibrací a milujících energií.
- Snažte se své problémy řešit sami: zapalte na svém oltáři svíčku a rozjímejte a meditujte upřímně o skrytých příčinách svých problémů opakujíce při tom Boží jméno, modlitbu či mantru.
- Nebojte se zlého, vždyť je tu dobro, Bůh, a to vás chrání. Určitě v boji se Satanem proto nakonec uspějete.
- Pokuste si vyhledat žijícího duchovního Mistra, někoho takového jako je v ČR Paramhans svámí Mahéšvaránanda z Jógy v denním životě. Křesťané možná dají přednost nějakému zkušenému kontemplativnímu mnichovi, kterého učiní svým otcem a duchovním průvodcem. Platí, že kdo je pod ochranným deštníkem světce, nad tím nebudou moci zlé a nečisté síly uplaňovat svoji moc.
- Vydejte se na zásvětnou pouť na nějaké svaté místo.
- A přestaňte s masturbací jak jen to vám bude možné - to nižší astrál velice přitahuje. Mějte normální zdravý sexuální vztah s jedním životním partnerem, nebo ještě líp, začněte již s celibátem a přibližte se tak mnišskému stavu.
- Vytvořte si z vegetariánství svůj zdravý životní styl. Energie strachu ze zabíjených zvířat nebudou tak vstupovat do vašeho podvědomí a ovlivňovat vás formou deprese.
- Žehnejte, přejte každému vše dobré. Pokoj a dobro by mělo být vaše heslo.
- Láska Vítězí. Celý Vesmír je udržován Boží Láskou. Staňte se nástrojem síly této Boží Lásky zde na zemi.
- Zasvěťte se Bohu, svému ochránci - klam ďábla vás přestane sužovat. Postavte se na stranu klidných a harmonických sil.

Tak to je asi vše, co jsem vám chtěl říct na téma boje se Satanem. Tento článek jsem sepsal především pro dualitní křesťany, neboť my Maháprabhudžiho žáci žádné takové problémy nemáme. Opakuji: nebojte se. Vždyť je tu Bůh, kterému patří tento svět i celý vesmír, tedy vyšší síla a ta chrání nás oddané a věrné. Nekřižujte se. Odevzdejte se do Boží vůle a péče.

Toto všechno píši z vlastní zkušenosti.

poustevník Marek

Tao-te-ting

archanděl Michael medailónek
Stříbrný medailónek svatého Archanděla Michaela dovezený z poutě do Assisi.

Související odkaz:
EXORCISMUS. Síla Lásky Vítězné, kterak čelit Zlému.



ZPĚT